Glaasjes Princesse Amandine®, verse geitenkaas en gekonfijte tomaten

Bereiding : 10 min
Baktijd : 15 min
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g Princesse Amandine® aardappelen
  • 1 verse geitenkaas (130 g)
  • 8 gekonfijte tomaten
  • 5 cl vloeibare room
  • 20 g uitgelekte kappertjes
  • 5 blaadjes basilicum
  • 10 cl olijfolie
  • 4 cl sherryazijn
  • zout, peper

Bereiding

Spoel de aardappelen en bak ze in de schil met water of in een stoomkoker (15 tot 20 min.) Snij deze in kubusjes na het koken. Breng alles op smaak met olijfolie, azijn, zout, peper en de fijngesneden basilicum. 

Meng de verse geitenkaas met de vloeibare room en de kappertjes in een kom.

Doe een laagje aardappel in een glaasje, dan een laagje geitenkaas, dan een laagje gekonfijte tomaat. Doe dit opnieuw en werk af met een aardappellaagje. Minstens 30 min koel bewaren.

Verras uw gasten met onze glaasjes Princesse Amandine®!