Verse sla van Princesse Amandine®

Bereiding : 15 min
Baktijd : 30 min
Gemakkelijk

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 Princesse Amandine® aardappelen
  • 4 minipreien
  • 2 tomaten
  • kruiden: basilicum, platte peterselie, koriander, scheut, spinazie
  • vinaigrette: druivenpitolie, ciderazijn, fijngesneden sjalotje, 1 lepel Meaux mosterd, peper en zout
  • grof zout

Bereiding

Kook de aardappelen in de schil (in koud gezouten water) gedurende 20 min, schil ze en hak ze in blokjes. 

Kook de miniprei in gezouten water en hou deze apart.

Pel de tomaten en snij ze in schijfjes.

Was de kruiden en snij ze grof met een mes.

Dresseren

Dresseer in een glas of een soepbord en serveer de vinaigrette afzonderlijk.

 

RECEPT VAN JEAN-PAUL BREMOND – RESTAURANT LA FORGE D’ANTAN IN CLOHARS-FOUESNANT (29) – FRANKRIJK
© Bernard Galéron/Germicopa